Pirmoji Jesmonite ambasadorė

Jesmonite ambasadorė

Jesmonite įmonės varomoji jėga yra meilė kūrybai ir kūrėjams. Todėl savo skaitytojus norime supažindinti su pirmąja Jesmonite ženklo ambasadore Emily Marlin.

 

Emily - pirmoji Jesmonite ambasadorė

Emily Marlin su Jesmonite produkcija pirmą kartą susipažino studijuodama universitete. Su šiomis medžiagomis ji dirba jau penkerius metus. Emily savo darbams kurti naudoja būtent Jesmonite produktus, kurių dėka ji tapo žinoma ne tik kaip menininkė, tačiau ir labai sėkmingo verslo įkūrėja. Emily yra puikus pavyzdys, kuomet mėgstamas užsiėmimas gali tapti ir pragyvenimo šaltiniu.

Jesmonite įmonė labai didžiuojasi ir džiaugiasi, jog šią nuostabią moterį pakvietė tapti pirmąją savo ženklo ambasadore! Emily Marlin yra visa galva pasinėrusi į namų dekorui ir apyvokai skirtų daiktų kūrimą ir gamybą. Kaip žinia, Jesmonite produktai yra tobulas pasirinkimas norint įgyvendinti pačius netikėčiausius dizaino sprendimus ir pasigaminti itin unikalius ir dar niekur nematytus interjero elementus.

Emily sako, jog jai buvo didelė garbė tapti pirmąja Jesmonite ambasadore. Be to, ji didžiuojasi, jog jos kurti daiktai yra ne tik originalūs, tačiau ir labai kokybiški. Ji yra įsitikinusi, jog Jesmonite produktai suteikia nevaržomą laisvę kurti, o rezultatas visuomet yra stulbinantis! Emily teigia, jog Jesmonite jai suteikė dar daugiau pasitikėjimo savimi, kaip verslininke ir kūrėja.

Emily darbai

Emily darbai išsiskiria ne tik itin aukšta kokybe, tačiau ir originaliu dizainu. Jei norite susipažinti su Emily kūryba, rekomenduojame apsilankyti jos Instagram paskyroje arba jos puslapyje. Jei paklaustumėte Emily, kokius daiktus ji mėgsta kurti labiausiai, menininkė nedvejodama atsakytų, jog tai yra masyvūs knygų laikikliai. Tačiau apsilankę Emily tinklalapyje galėsite pasigrožėti ir kitais įspūdingais jos kurtais daiktais.

Emily ir jos kūriniai ne kartą buvo paminėti žymios interjero blogerės Lisa Dawson įrašuose. Taip pat Real Homes žurnale, laikraščiuose: the Daily Mail, Good Homes, the Independent. Emily darbai buvo naudojami ir dizainerės Sophia Webster batų fotosesijoje. Emily mano, jog kūrėjui tiesiog nedera per ilgai užsisėdėti vienoje vietoje, todėl artimiausiu metu ji planuoja pristatyti visiškai naujas dekoratyvines geometrines 3D sieneles. Tokių interjero dekoro detalių kūrimas leido sujungti skirtingas tekstūras ir raštus, kombinuojant tarpusavyje įvairaus dydžio detales ir tokiu būdu išgaunant itin originalų rezultatą.

Kur tai prasidėjo?

Emily Jemonite produktus pradėjo naudoti studijuodama Cardiff Metropolitan universitete. Ten ji baigė kūrybos, dizaino ir gamybos studijas. Studentai gamino 3D daiktus iš pasirinktų medžagų: keramikos, stiklo, molio ir kitų. Tikslas – studentai turėjo atrasti jiems labiausią patinkančią medžiagą ir išmokti su ja dirbti. Emily studijas baigė 2017 metais ir tuomet jau buvo visiškai tikra, jog Jesmonite yra jos ateitis ir raktas į sėkmę.

Kodėl būtent Jesmonite?

Emily ilgą laiką ieškojo medžiagų, kurios turėtų betono ir gumos savybes. Būtent tuo metu Jesmonite tapo vis labiau ir labiau populiarus dizaino sferoje. Emily visuomet save laikė spalvų gerbėja. Ši priežastis ir tapo pagrindine, kodėl Jesmonite produktai atkreipė Emily dėmesį. Pirmieji prisilietimai ir bandymai buvo išties sėkmingi, todėl Emily net nedvejodama nusprendė ir toliau tęsti darbus naudojant būtent Jesmonite produkciją. Dizainerę išties sužavėjo šių medžiagų kitoniškumas, nesudėtingas naudojimas ir, svarbiausia, kiekvieną karta nustebinantis ir vis kitoks galutinis rezultatas. Be visų šių teigiamų savybių Jesmonite priemonės yra ir labia saugios! Emily teigia, jog saugumas visuomet buvo viena iš pagrindinių savybių renkantis kūrybai skirtas medžagas. Dar viena priežastis, paskatinusi rinktis būtent Jesmonite – trumpas medžiagos kietėjimo ir džiūvimo laikas. Emily sako, jog ji niekuomet negalėjo pasigirti didele kantrybe, todėl galimybė greitai dirbti ir taip pat greitai sulaukti galutinio rezultato ją itin sužavėjo.

Kodėl būtent Emily?

Jesmonite įmonės darbuotojai sako, jog Emily darbai patys juos surado visiškai netikėtai. Emily tinklalapis ir jos kurti daiktai sužavėjo įmonę. Pirmiausia, į akis krito Emily darbų išskritinumas, unikalumas ir, žinoma, spalvos. Jesmonite marketingo konsultantė Katy sako, kad būtent spalvos, jų pasirinkimas ir derinimas yra tai, kas patraukia akį. Emily darbai yra nepaprastai spalvingi, į juos norisi žiūrėti ir žiūrėti. Trumpiau tariant, jos darbai yra tarytum saldus desertas, kuris nepalieka abejingų.

Katy pabrėžia, jog Jesmonite didžiuojasi pakvietę Emily tapti pirmąja ženklo ambasadore ir yra labai laimingi priėmę ją į didelę ir draugišką Jesmonite šeimą!